Η Soldatos Cooling θα παραμείνει κλειστή από 08/08/2022 έως και 19/08/2022 , Καλές διακοπές !

 

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1979.Αρχική μας ενασχόληση ήταν η κατασκευή ψυγείων αυτοκινήτων.

 

Από το 1990 δραστηριοποιηθήκαμε και στο εμπόριο των νέων τύπων ψυγείων, ενώ παράλληλα ειδικευτήκαμε στον τομέα του κλιματισμού αυτοκινήτου. Tο 2005 εξειδικευτήκαμε στην ανακατασκευή και επισκευή συμπιεστών κλιματισμού.

 

Από το 2014 όταν και ανέλαβε η νέα γενιά, η εταιρεία μας μετατράπηκε σε μια σύγχρονη βιοτεχνία ανακατασκευής συμπιεστών κλιματισμού αυτοκίνητου, η οποία λανσάρει στην αγορά τα προϊόντα της με το διακριτικό SC. Παράλληλα συνεχίζει να εμπορεύεται όλων των τύπων τα ψυγεία αυτοκίνητων.

 

Η μεγάλη τεχνογνωσία μας, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ελέγχου σωστής λειτουργίας, κάνουν τους συμπιεστές SC την νούμερο ένα επιλογή σας. Η πολυετής εμπειρία μας στην εμπορία συμπιεστών κλιματισμού και παντός τύπου ψυγείων είναι η εγγύηση που αναζητάτε.

 

Στην εταιρεία μας λειτουργεί και τμήμα επισκευής συμπιεστών. Από τη στιγμή που θα έρθει στα χεριά μας ο συμπιεστή σας, σας ενημερώνουμε -μετα από τον έλεγχο του- για το κόστος επισκευής, που συνηθώς είναι πιο οικονομική επιλογή από την αγορά ενός αλλού.

 

 

 

Name